Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Χαιρετισμοί, εορτασμός και καθιέρωση αγαλμάτων και βωμού πριν την πρώτη ιεροπραξία στον πρώτο με άδεια λειτουργίας σύγχρονο ναό της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.Ιεροτελεστία καθιέρωσης του λατρευτικού αγάλματος και του βωμού, στον επίσημο λατρευτικό χώρο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα. Ετελέσθη στις 22 Απριλίου "2017" και ώρα 6.00 μ.μ.
___________________________________________________________________________
Ο χαιρετισμός τού Γενικού Γραμματέα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών, στα εγκαίνια του πρώτου επίσημου σύγχρονου Ναού τής Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα, στις 22 Απριλίου «2017», πριν την ετήσια ιεροπραξία των Χαρισίων - Αφροδισίων.ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)
 www.ysee.gr

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.