Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Στο σπήλαιο της ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ έγινε ο εορτασμός των Χαρισίων - Αφροδισίων από την ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.

Το σπήλαιο της ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ, αν και κλειστό, δονούνταν από την παρουσία των θεών και προγόνων μας.
Είχε απίστευτη ηρεμία αλλά οι αισθήσεις μας ήταν γεμάτες, αυτές που μπορούσαμε να προσδιορίσουμε αλλά και αυτές που δεν μπορούσαμε εύκολα, οι νοητικές.
Τιμήσαμε και υμνήσαμε την Εστία, τον Δία,τις Χάριτες, τον Γεώργιο Ήλιο, την Αφροδίτη και φυσικά την θεά των τοκετών ΕΙΛΕΙΘΥΙΑ.
Και του χρόνου με υγεία.
Καλλιεργούμε της αντιστοιχούσες αρετές της κυρίαρχου θεάς του μήνα Αφροδίτης.
Γενναιοδωρίας και Φιλότητας.

Χορηγός της Ιεροπραξίας ήταν ο Ιερέας Ηλίας Τρουλλινός


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.