Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018


Την Κυριακή 19 Αυγούστου και ώρα 16:00, η ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ, το παράρτημα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Κρήτη, στο πλαίσιο του εορταστικού κύκλου της, θα τελέσει ιεροπραξία για τα ΗΡΑΙΑ, τον τιμώμενο Θεό του μήνα Δήμητρα και τις αντιστοιχούσες αρετές, της Καρτερίας και Σύνεσης.
Η ιεροπραξία θα γίνει ΔΙΠΛΑ από τον αρχαιολογικό χώρο του αρχαίου ιερού κορυφής στον Γιούχτα, στην ανατολική πλευρά του.


Καλούνται τα μέλη της Κρήτης και όσοι αισθάνονται Ελληνες, να τιμήσουν μαζί μας θεούς και προγόνους.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι όσοι παρευρεθούν σε αυτόν τον εορτασμό συναινούν στο ότι θα σεβαστούν το χώρο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail μας: YSEEKRITIS@GMAIL.COM ή μέσω προσωπικού μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/IDAIONGI/


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.