Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

ΗΡΑΙΑ ΚΡΗΤΗ "2018"


   Σήμερα στο αρχαίο ιερό κορυφής στον Γιούχτα και 
σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο 
 της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας 
τελέσαμε ιεροπραξία προς τιμήν της Θεάς Ήρας 
  «Βασιλίδος» και «Ουρανίας»,
   της κυριάρχου του μηνός Θεάς Δήμητρος 
     και τις αντιστοιχούσες αρετές της 
 Καρτερίας και Σύνεσης.

Το περιρραντήριο. Ο πρώτος καθαρμός πριν οι ιερείς πάρουν τα ιερά για την τράπεζα του βωμού.                                                                     Για μεγέθυνση πατήστε πάνω στις φωτογραφίες.                                              Η στιγμή που ευχαριστούμε τους χορηγούς της σημερινής ιεροπραξίας.
                        Την Αριάδνη Π.για σκεύη και τον ανώνυμο χορηγό που μας έστειλε αυτόν τον υπέροχο βωμό.
                                                                                  Οι θεοί αρωγοί στους οίκους τους.


                                                 Τα 7-8 μποφόρ δεν ήταν ικανά να μας μειώσουν αυτό που ζήσαμε.Και του χρόνου με υγεία.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.