Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο εορτασμός για τα Μαιμακτήρια από την ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Πληροφορίες:

Το παράρτημα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Κρήτη «Ιδαίων Γή», 
στο πλαίσιο του εορταστικού κύκλου της, θα τελέσει ιεροπραξία για τα ΜΑΙΜΑΚΤΗΡΙΑ, την τιμώμενη θεά του μηνός, Αρτέμιδα και τις αρετές της Σωφροσύνης και της Εγκρατείας.

Η ιεροπραξία θα τελεστεί ΔΙΠΛΑ από τον αρχαιολογικό χώρο της Ανεμοσπηλιάς, στη βορινή πλευρά του Γιούχτα, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στης 14:00.
Καλούνται τα μέλη της Κρήτης και όσοι αισθάνονται Ελληνες, να τιμήσουν μαζί μας θεούς και προγόνους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε
στο e-mail YSEEKRITIS@GMAIL.COM ή στο τηλ. 6945933991.

Παρακάτω το σημείο που θα γίνει η ιεροπραξία. 
ΕΔΩ
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.