Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, τις τελευταίες εβδομάδες, στην Κρήτη, ο εορτασμός για τα Ανθεστήρια θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΤΡΙΟΝ, στην αίθουσα ΣΑΠΦΩ, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 14:30. Πληροφορίες:

                             
Στο πλαίσιο του εορταστικού κύκλου της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, η ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ θα εορτάσει
τα Ανθεστήρια στην αίθουσα ΣΑΠΦΩ του ξενοδοχείου ΑΤΡΙΟΝ, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 14:30. 

Θα ακολουθήσει γεύμα από συμβολών. 
Είσοδος Ελεύθερη.
Προσκαλεί όσους αισθάνονται Έλληνες να συμμετάσχουν. 
Το ξενοδοχείο ΑΤΡΙΟΝ βρίσκεται στην διεύθυνση Χρονάκη 9 Ηράκλειο Κρήτης. ΧΑΡΤΗΣ 
Μετά την είσοδο σας στο ξενοδοχείο αναζητήστε την αίθουσα ΣΑΠΦΩ. 
Υπάρχουν, εκεί, εύκολες κατευθυντήριες οδηγίες. 
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στο email μας yseekritis@gmail.com ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/IDAIONGI/
ή στο τηλέφωνο 6945933991 (Πλήθων).

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.