Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

Σήμερα 30.06.2019 ο Ιεροπρακτικός Βραχίονας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Κρήτη «Ιδαίων γη» τίμησε τους Κορύβαντες, Κουρήτες, Ιδαίους Δακτύλους στην κορυφή του όρους Γιούχτα, στο αρχαίο ιερό κορυφής συγχρόνως και την ίδια ακριβώς ώρα, 12:00 το μεσημέρι, με άλλους τοπικούς Ιεροπρακτικούς Βραχίονες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας σε άλλες Ιερές Κορυφές της πατρίδας μας. Φωτογραφίες:


Τα 8 μποφόρ που επικρατούσαν στα 30 λεπτά που διήρκεσε η πεζοπορία μας από το σημείο που μπορούσαν να φτάσουν τα αυτοκίνητα και κατά την διάρκεια της ιεροπραξίας μόνο μας βοήθησαν, μαζί με το επιβλητικό του χώρου, σε αυτήν την επαφή μας με τους θεούς, με το έθνος μας. Στο παρακάτω σύνδεσμο στιγμιότυπα από τις συγκλονιστικές ιεροπραξίες μας, που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ακριβώς ώρα, στην λακωνική Ιερά Κορυφή Ταλετόν, ενεργή στην λατρεία του Θεού Διός Ταλετά από την προϊστορία έως και τα μέσα του 15ου αιώνος, στο όρος Αττάβυρος της Ρόδου, στο ιερό του Ατταβύριου Διός και στο όρος Πάρνηθα. ΕΔΩ


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.