Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν ευσεβώς, στην Θρησκευτική Ελληνική κατά τα Πάτρια Τελετή αποχαιρετισμού του αγαπημένου μας Βλάση Γ. Ρασσιά.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ Γ. ΡΑΣΣΙΑ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ
Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να προσέλθουν ευσεβώς, στην Θρησκευτική Ελληνική κατά τα Πάτρια Τελετή αποχαιρετισμού του αγαπημένου μας Βλάση Γ. Ρασσιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 14 Ιουλίου «2019», και ώρα 15.00 στον Ναό της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα (Αριστοτέλους 36, Αθήνα).
Ο Ναός θα βρίσκεται ανοιχτός από τις 11:00 το πρωί έως πέρατος τελετής, για τον αποχαιρετισμό του προσφιλούς μας τεθνεώτος.
Θα υπάρχει βιβλίο για την καταγραφή συλλυπητηρίων, ενώ οι αποχαιρετιστήριοι λόγοι θα γίνει κατά την πολιτική μνημόνευση που θα ακολουθήσει.
Ο Ναός της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας θα είναι ανοιχτός και την Δευτέρα 15 Ιουλίου από τις 17:30 έως τις 21:30.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ
Ο αποχαιρετισμός θα συνεχιστεί με πολιτική μνημόνευση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», αίθουσα «Απόλλων» (οδός Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 17:00.
Επιθυμία του ιδίου, της συντρόφου του και των επιστήθιων φίλων του, ήταν να γίνει δωρεά αντί στεφάνων, στον φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας – ΥΣΕΕ, για την συνέχιση του έργου του.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6945223787
Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.