Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

Ο εορτασμός για τα ΗΡΑΙΑ θα πραγματοποιηθεί από την Ιδαίων γη, την Κυριακή 18 Αυγούστου, στις 18:00. Πληροφορίες:Σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, η Ιδαίων γη, θα πραγματοποιήσει ιεροπραξία προς τιμήν της Θεάς Ήρας «Βασιλίδος» και «Ουρανίας», της Θεάς Δήμητρος, της κυρίαρχου του μηνός, και τις αντιστοιχούσες αρετές της Καρτερίας και της Συνέσεως.
Ο εορτασμός θα γίνει στο όρος Γιούχτα στις 18 Αυγούστου, Κυριακή, ώρα 18:00 και προσκαλεί όσους αισθάνονται Έλληνες να συμμετάσχουν.

Όποιος χρειάζεται βοήθεια για την διαδρομή ή για την μεταφορά, να επικοινωνήσει με το email μας yseekritis@gmail.com ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/IDAIONGI/
ή στο τηλέφωνο 6945933991 (Πλήθων).

Η ιεροπραξία θα γίνει έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ανεμοσπηλιάς.
Η τοποθεσία είναι περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο Κρήτης.

Η ιεροπραξία θα πραγματοποιηθεί στην βορεινή πλευρά του αρχαιολογικού χώρου. Αν οι άνεμοι είναι ισχυροί, η ιεροπραξία θα πραγματοποιηθεί νότια του Αρχαιολογικού χώρου. Αν πραγματοποιηθεί νότια θα πρέπει να ακολουθήσετε το χαραγμένο μονοπάτι που ανεβαίνει στο βουνό, θα μας δείτε αμέσως. Η ανάβαση είναι περίπου 50 μέτρα.

Παρακάτω το σημείο που θα γίνει η ιεροπραξία:
https://www.google.com/maps/place/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1/@35.2553738,25.1439512,434m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0xadc45e609291a966!8m2!3d35.2554291!4d25.1445758
  
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.