Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Στον Πρινιά θα εορτάσει, στις 22 Σεπτεμβρίου, 17:45, το ΥΣΕΕ Κρήτης την Φθινοπωρινή Ισημερία. Πληροφορίες:


To ΥΣΕΕ Κρήτης θα εορτάσει, σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, την Φθινοπωρινή Ισημερία, τον τιμώμενο θεό του μηνός, Ηφαιστο, στον Πρινιά Ηρακλείου, στις 22 Σεπτεμβρίου «2019» και ώρα 17:45.

Την Ιεροπραξία θα τελέσει ο Ιεροπρακτικός Βραχίονας του ΥΣΕΕ Κρήτης «Ιδαίων Γή».

Σημείο συνάντησης θα είναι η αρχή του χωματόδρομου προς τον Αρχαιολογικό Χώρου του Πρινιά (Δείτε την σήμανση στον χάρτη)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail: yseekritis@gmail.com ή στο τηλ. 6945 933991 (Πλήθων)

Εάν έρχεστε από Ηράκλειο χρειάζεται να μπείτε από Αγία Βαρβάρα και να στρίψετε μέσα από το χωριό για Πρινιά (υπάρχει ταμπέλα). Μετά από το χωρίο Πρινιά θα βρείτε το σημείο σήμανσης του χάρτη.
Εάν έρχεστε από Ασίτες δεν χρειάζεται να μπείτε στο χωριό Πρινιάς καθώς στο δρόμο θα συναντήσετε πρώτα το σημείο συνάντησης.

Εάν έρχεστε από Νότια της Αγίας Βαρβάρας ακολουθώντας τον καινούργιο δρόμο (Μοίρες- Αγία Βαρβάρα) χρειάζεται να βγείτε στην έξοδο για Αγία Βαρβάρα και να μπείτε αριστερά για Πρινιά. Μετά το χωρίο είναι το σημείο συνάντησης.»

Για να ρυθμίσετε το GPS σας.
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.