Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Η τελετή Μαιμακτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το ΥΣΕΕ Κρήτης, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 15:00. Πληροφορίες:

To ΥΣΕΕ Κρήτης θα εορτάσει, σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας τα Μαιμακτήρια, την τιμώμενη θεά του μηνός Αρτέμιδα και τις αντιστοιχούσες αρετές της Σωφροσύνης και της Εγκρατείας έξω(βόρεια του Ναού) από τον ναό του Διός Θενάτα στον Καρτερό στο Ηράκλειο.

Την Ιεροπραξία θα τελέσει ο Ιεροπρακτικός Βραχίονας του ΥΣΕΕ Κρήτης «Ιδαίων Γή» στις 24 Νοεμβρίου 2019, στις 15:00.

Μπορεί να παρευρεθεί ο οποιοσδήποτε που θα σεβαστεί την ιεροπραξία και τα σεβάσματα του πραγματικού Ελληνισμού. 

Όποιος χρειάζεται βοήθεια για την διαδρομή ή για την μεταφορά, να επικοινωνήσει με το email μας yseekritis@gmail.com ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/IDAIONGI/
ή στο τηλέφωνο 6945933991 (Πλήθων).

Η τοποθεσία στον παρακάτω σύνδεσμο του google map.
https://www.google.com/maps/@35.3319519,25.2055828,165m/data=!3m1!1e3

Στον χάρτη έχουν σημειώσει με μια μικρή απόκλιση το σημείο που βρίσκεται ο Ναός του Διός Θενάτα. Στην παρακάτω φωτογραφία το ακριβές σημείο.


Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.