Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Εορτασμός Ανθεστηρίων έξω από το σπήλαιο του σκοτεινού την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 14:00. Πληροφορίες:

Στο πλαίσιο του εορταστικού κύκλου της, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία εορτάζει τα «ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ» προς τιμήν του αναβλαστικού Θεού Διονύσου και τιμά επίσης τις αρετές της Ευσέβειας και της Χρηστότητος την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 14.00, έξω από το σπήλαιο του σκοτεινού και προσκαλεί όσους αισθάνονται Έλληνες να συμμετάσχουν.
Θα ακολουθήσει γεύμα από συμβολών.

Την Ιεροπραξία θα τελέσει ο Ιεροπρακτικός Βραχίονας του ΥΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ «Ιδαίων Γή».

Μπορεί να παρευρεθεί ο οποιοσδήποτε που θα σεβαστεί την ιεροπραξία και τα σεβάσματα του πραγματικού Ελληνισμού. 

Θα έχουμε μαζί μας μερικά ακόμα ημερολόγια της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. 

Προσφορές στους θεούς: Κισσός, Αμπελος, Συκιά, Μυρτιά, Ασφεντηλιές ή οτιδήποτε άλλο.

Όποιος χρειάζεται βοήθεια για την διαδρομή ή για την μεταφορά, να επικοινωνήσει με το email μας yseekritis@gmail.com ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/IDAIONGI/
ή στο τηλέφωνο 6945933991 (Πλήθων).

Στο παρακάτω σύνδεσμο το σημείο του σπηλαίου στο χάρτη του google map.
https://www.google.com/maps/@35.3034841,25.300625,1860m/data=!3m1!1e3
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.