Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Εχθές 28.06.2020 ο Ιεροπρακτικός Βραχίονας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Κρήτη «Ιδαίων γη» τίμησε τους Κορύβαντες, Κουρήτες, Ιδαίους Δακτύλους σε κορυφή του όρους Κέδρος, συγχρόνως με άλλους τοπικούς Ιεροπρακτικούς Βραχίονες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας σε άλλες Ιερές Κορυφές της πατρίδας μας. Φωτογραφίες:

Η ανάβαση.


Προς Εστία

                                                             
                                                               Προς Ασκληπιο 

Προς Ερμή


Κορύβαντος


Προς Ερωτα.
Προς Κουρήτες


Διός Αστραπαίου


Προσφορές θρησκευτών .
Και του χρόνου.

Στο αυτόν εδώ τον σύνδεσμο στιγμιότυπα από τις ιεροπραξίες μας, που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα και όπως πάντα την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου. Ανάβαση στην Κρήτη, στην κορυφή του όρους Κέδρος, στο Ρέθυμνο. Ανάβαση στην Ρόδο, στην κορυφή του όρους Αττάβυρου όπου υπήρχε το Ιερό του Ατταβύριου Διός. Ανάβαση στην Αίγινα, στην κορυφή του Ελλάνιου όρους. Ανάβαση στις Σέρρες, στον Βωμό Αρτέμιδος στα όρη της Βροντούς. Ανάβαση στην Κύπρο στον λόφο της Ακρόπολης της Αμαθούντας.

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.