Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

EΟΡΤΑΣΜΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΥΣ

 Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών εόρτασε, στις 20.9.«2020» στο Τρόπαιο Μάχης Μαραθώνα, σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας την Φθινοπωρινή Ισημερία και απέδωσε τιμές στους Μαραθωνομάχους αβάπτιστους προγόνους μας, που αγωνίστηκαν για να μην περάσουν οι ορδές της εθελοδουλίας στην Ευρώπη. Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από το Υ.Σ.Ε.Ε. και τον Οίκο

Ελλήνων Εθνικών «Θύρσος». Ευχαριστούμε τις «Σπαρτιάτικες Μόρες» που πλαισίωσαν και συμμετείχαν στην Ιεροπραξία.

Εορτασμοί για την Φθινοπωρινή Ισημερία πραγματοποιήθηκαν και στα παραρτήματα του ΥΣΕΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία, ως μια θρησκεία φυσική και ουδέποτε ιδρυθείσα από κάποιο ιερατείο, συνεορτάζει με όλη την Ιερή Φύση, τους Θεούς, τις Θεές και τα προγονικά πνεύματα, την Φθινοπωρινή Ισημερία. Είναι η εποχή που η Θεά Περσεφόνη αποχαιρετά τον δικό μας υφήλιο κόσμο και κατέρχεται στο βασίλειο του Πλούτωνα. Ένα σεληνιακό μήνα μετά, η Θεά θα μεταφέρει τον Ηλιακό Θεό Ηρακλή ως Ήλιο Δημήτριο ή Ήλιο των νεκρών, στον κάτω κόσμο, ως την ψυχική σπίθα που είναι απαραίτητη για να κρατήσει ζωντανή τη ζωή που κυοφορείται μέσα στην Γαία κατά την περίοδο του Χειμώνα.

Όπως η Θεά Πρσεφόνη φέρει την πνοή του Θεού Ήλιου στον κάτω κόσμο, έτσι και η μνημόνευση των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για να κρατήσουν το φως του Ελληνισμού άσβεστο και αμόλυντο από τη μονοθεϊστική σκοτόεσσα αντίληψη, κρατά την μνήμη τους ζωντανή και μας καλεί να βαδίσουμε στο μονοπάτι της ίδιας πατρογονικής γραμμής που χάνεται στο πολύ μακρινό παρελθόν και υπόσχεται την επιστροφή των πραγματικών Ελλήνων στο πολύ άμεσο μέλλον.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία μέσω του Εορτασμού, καλεί κάθε ποιοτικό άνθρωπο να εναρμονιστεί μέσα στον φυσικό κύκλο της αέναης εναλλαγής από το Θεϊκό προς το Ανθρώπινο και από το Ανθρώπινο προς το Θεϊκό και να μυηθεί μέσα από την «αρχαία ματιά» στην φανερωμένη όψη του Αληθούς, πως όλα τα όντα αποτελούν επιμερισμένο Σύμπαν.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία μέσω των Ιεροπραξιών προετοιμάζει όσα όντα έχουν προικισθεί με το εξαίσιο δώρο των Θεών που καλείται Λόγος, να τιμήσουν το τμήμα του θείου που κατοικεί μέσα τους σε μια κοινωνία του θεϊκού με το ανθρώπινο, δημιουργώντας την «Κοσμόπολη», σε ένα αδιάσπαστο «Θεοίς Συζήν», το οποίο είναι αυτό που τελικά νικά τον φόβο του θανάτου και τους αδίστακτους πωλητές του μεταφυσικού τρόμου.

Ευχόμαστε σε όλους τους Έλληνες Εθνικούς,
Καλή Φθινοπωρινή Ισημερία με Ψυχική ανάταση και Αφοβία.

Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.