Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ , ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΜΕΛΗΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Η διαχρονικά επίκαιρη ανακοίνωση του ΥΣΕΕ από το «2017» για την βεβήλωση του Αρείου Πάγου που επαναλήφθηκε ξανά  σήμερα 29-6-«2021»

Ανακοίνωση 336/30.6."2017"

Πριν από μόλις λίγες ημέρες, Έλληνες και Ρωμιοί ενοχληθήκαμε μαζί από τις ένρινες επικλήσεις στον αραβικό Ιαχωβά μέσα στο Μουσείο της πρώην "Αγιασοφιάς" στην πάλαι ποτέ Νέα Ρώμη του Βοσπόρου, αν και η κάθε πλευρά για διαφορετικό λόγο. Εμείς οι Έλληνες, ενοχληθήκαμε από την απόπειρα να επανενεργοποιηθεί η μεταγενέστερη δεύτερη θρησκευτική φύση σε ένα μνημείο που εδώ και έναν αιώνα το κυρίαρχο κράτος στο οποίο αυτό ανήκει, το έχει ορίσει ως Μουσείο. Και επειδή από ηθικής πλευράς είναι σωστό το να μην χάνουν τα μνημεία τον τυχόν αρχικό θρησκευτικό τους χαρακτήρα, αν κάποιοι θα μπορούσαν να τελέσουν θρησκευτικά εκεί, αυτοί θα ήσαν οι χριστανοί, με όλες βεβαίως τις προβλεπόμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές. Αυτα λέει η λογική και ο πολιτισμός.

Οι Ρωμιοί αντιθέτως, ενοχλήθηκαν γιατί θεώρησαν πως θίχτηκε η... ιδιοκτησία τους. Γι' αυτούς είναι ανεπίτρεπτη ακόμα και χρήση του συγκεκριμένου μνημείου ως Μουσείου. Το θέλουν χριστιανική εκκλησία, και βεβαίως ορθόδοξη και οπωσδήποτε ιδιοκτησία τους.

Επειδή πολλά έχει πάθει ο Ελληνισμός τους τελευταίους δύο αιώνες από την, σε βαθμό ψύχωσης, έμμονη ιδέα των Ρωμιών με το συγκεκριμένο κτίριο ("θα πάρουμε την Πόλη και την Αγιασοφιά"), και για λόγους εθνικής ωφέλειας, θα τους συμπαραστεκόμασταν φιλάνθρωπα στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή τους, αν δεν αποδεικνύονταν τόσο θρασείς, επιθετικοί και ασύδοτοι απέναντι στα δικά μας αρχαία μνημεία, των οποίων, όπου υπήρξε θρησκευτική φύση, αυτή ήταν Ελληνική εθνική, δηλαδή ήσαν τόποι και κτίρια αφιερωμένα στην πολυεπίπεδη λατρεία των Εθνικών μας Θεών.

Οι Ρωμιοί, που τόσο θορυβωδώς ενοχλήθηκαν και αγανάκτησαν με τους ομοθρήσκους τους (μονοθεϊστές) της ημισελήνου, που προ ολίγων ημερών προσπάθησαν να "απαλλοτριώσουν" το Μουσείο της πάλαι ποτέ "Αγιασοφιάς", διόλου δεν ενοχλούνται από την κανονική και διαρκή βεβήλωση των δικών μας καθημαγμένων αρχαίων Ιερών, όπως οι ετήσιοι χριστιανικοί "εσπερινοί" του Σαούλ-Σαύλου επάνω στον Άρειο Πάγο, οι "αγιασμοί" στο Δίον, η εκκλησιοποίηση της Ροτόντας, τα εκκλησάκια επάνω στους περισσότερους χώρους με αρχαία Ιερά, κ.λπ. κ.λπ.

Απτόητοι, αμεταμέλητοι και θρασείς, πραγματοποίησαν και εφέτος οι υψηλόβαθμοι ιερείς τους τον βέβηλο "εσπερινό" τους επάνω στον Αρειο Πάγο μας και τα "ευαίσθητα" με την "Αγιασοφιά" ΜΜΕ όχι μόνο το βρήκαν αυτό όλως σωστό και φυσιολογικό, αλλά επιπροσθέτως μάς ενημέρωσαν χαρούμενα πως "το παρόν έδωσαν υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, κληρικοί και πλήθος λαού".

Να χαίρονται το βέβηλο θράσος τους οι Ρωμιοί, λαός και ιερατείο. Εμείς απλώς ρωτάμε το υπουργείο Πολιτισμού με ποια λογική εξακολουθεί να δίνει άδειες για να στήνονται εξέδρες και να καρφώνονται σταυροί επάνω στο αρχαίο Ελληνικό εθνικό Ιερό και να τιμάται με λειτουργία ένας ξένος προσηλυτιστής που από τους προγόνους μας αντιμετωπίστηκε περίπου ως βλαξ ή περίπου ως απατεώνας. Ρωτάμε και τούς, θέλουμε να πιστεύουμε όχι άβουλους, πολιτευτές και εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, τι ακριβώς νόμιζαν ότι έκαναν εκεί, παριαστάμενοι σε μία ωμή βεβήλωση μνημείου που στην αρχαιότητα ανήκε στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία.

Τα πραγματικά Ιερά είναι ενεργά αιώνια, οι πραγματικοί Θεοί δεν προσβάλλονται, ο Ελληνισμός πολεμούμενος νικά. Λίγα λόγια και βαθιά. Επί του θέματος εμείς, η κατά το άρθρο 3 του Συντάγματος γνωστή πλέον Ελληνική Εθνική Θρησκεία, θα εκδίδουμε κάθε χρόνο καταγγελία, όπως η παρούσα.

Τιμή και μνήμη για Θεούς και Προγόνους.Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.